Lara Nizić

CCSD Category Manager MAGGI i THOMY HR i BIH, Nestlé Adriatic 

OBJEKTI ŽUDNJE: Upravljanje asortimanom i komunikacija s kupcem

Nakon završetka studija na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, Lara Nizić svoju profesionalnu karijeru započinje u kompaniji Žitnjak d.d. kao samostalni komercijalist. U želi za rastom i razvojem prelazi u Tekstilpromet d.d. gdje preuzima poziciju Brand Managera za Camel Active. U 2008. godini prelazi u kompaniju Nestlé kao Brand Manager u odjelu Purine, hrana za kućne ljubimce.

U listopadu 2012. godine preuzima nove izazove te odlazi u Milano i radi na pozicijama Brand Managera za Friskies hranu za pse i kao Projekt Manager. Tijekom te dvije godine, osim usvajanja nove kulture i učenja novog jezika, radila je i na raznim inicijativama na Friskies brendu, ali i na lansiranju novog brenda na talijansko tržište.

U 2014. godini vraća se na lokalno tržište te preuzima kategoriju kulinarstva u odjelu Channel Category Sales Development. Velika organizacija omogućila joj je rad s mladim ljudima i utjecaj na njihov razvoj što smatra najvećom dodanom vrijednosti koju može dobiti.

O temi: Učinkovito upravljanje iskustvom kupca pronalazeći zajedničke, dodirne točke, apsolutni je imperativ za retailere koji žele postići tržišni uspjeh. Jedno od neizbježnih mjerila uspjeha kad je u pitanju kvalitetna usluga svakako je merchandising – efikasno izlaganje proizvoda na mjestima kupovine. Merchandising nije individualna odgovornost merchandisera već koordinirana aktivnost prodaje, distribucije, marketinga i merchandising službe. Saznajmo kako se danas odvija komunikacija na mjestu prodaje, koji su trendovi, kakva je budućnost…