Trpimir Kvesić

Direktor tvrtke INSKY SOLUTIONS

RETAILinSKY: Povećajte brzinu i razmjere prodaje

Trpimir Kvesić je direktor razvoja poslovnih rješenja s iskustvom u CRM sustavima Microsofta, Siebela, SAP-a, ali i u nekim drugim manjim sustavima iz „vlastitog“ razvoja. Dodiplomski studij na Elektrotehničkom fakultetu, magistrirao na MBA, Sveučilišta u Zagrebu, sa završnom temom: “Važnost i poslovna opravdanost CRM implementacija u hrvatskim financijskim institucijama”, empirijskim istraživanjem koje izravno doprinosi razvoju CRM-a u Hrvatskoj. Trenutno vodi visoko motivirani tim super talentiranih CRM stručnjaka u tvrtki InSky Solutions.

Idejni kreator i voditelj tima zaduženog za razvoj nagrađivanih poslovnih rješenja: Program vjernosti, Kontaktni centar, , Upravljanje projektima, Upravljanje prodajom, Upravljanje događajima, Geomarketing i geolokacija, Mobilni CRM, Procjena nekretnina, Upravljanje proizvodnjom itd. koji ima za krajnji cilj stvaranje uspješne poslovne organizacije u kojima su procesi prodaje, marketinga i korisničke podrške u potpunosti automatizirani. Rezultat su globalni uspjesi: nagrada Microsoft Midmarket Solution Provider of the year 2014 te finalista Application Development of the year 2015.

O temi: Produktivnost prodaje je u današnje vrijeme glavni pokretač za ostvarenje prodajnih ciljeva. Organizacije ulažu sve više i više u učinkovitost prodajne ekipe, organizaciju i smanjenje administrativnog rada, planiranje i praćenje rada. Prodajna produktivnost pak često je i marketinška odgovornost, međutim marketing u svoje top prioritete ne uključuje prodajnu produktivnost i projekte koji ju potiču. S druge strane samo mjerenje može biti skuplje od ostvarene produktivnosti ukoliko nije u startu integrirano u organizaciju, procese i samo tehnološko rješenje. Većina organizacija definira produktivnost samo kao učinkovitost, ne uzimaju u obzir prednosti koje učinkovitost može donijeti. U prosjeku organizacije ulažu gotovo $20.000 po prodajnom predstavniku za povećanje produktivnosti prodaje, uključujući softverske alate, treninge i slično, često ne uzimajući u obzir najveće mogućnosti za poboljšanje produktivnosti. Kroz predavanje ćemo saznati kako steći jedinstveni uvid u sve aktivnosti prodajnog osoblja na svim prodajnim mjestima, saznat ćemo kako poboljšati horizontalnu i vertikalnu komunikaciju unutar prodajnih timova i zašto CRM nije više samo reaktivno korištenje skupljenih podataka. Čut ćemo i kako se velike količine podataka mogu analizirati u realnom vremenu te kako se prediktivni alati uče na već skupljenim uzorcima te se prilagođavaju…