Ana Brajković, Circled

Ana Brajković, direktorica tvrtke Circled za savjetovanje i edukacije u prodaji i maloprodaji, već zadnjih 20 godina radi na razvoju ljudi i prodajnih mjesta kroz desetogodišnju korporativnu karijeru u Tisku i Agrokoru, te zadnjih 10 godina samostalno na tržištu kao konzultant i poslovni trener. Sudjeluje na svim svjetskim najznačajnijim maloprodajnim konferencijama poput NRF Retail Big Show u New Yorku i Retail Innovation Expo u Chicagu, redovito piše na temu inovacija u maloprodaji za dva poslovna časopisa. Održala je preko 3.000 edukacija iz područja maloprodaje, prodaje, asortimana, upravljanja ljudima i komunikacije te reorganizirala prodajni prostor i asortiman na preko 80 prodajnih mjesta u regiji koja bilježe dvoznamenkasti porast u prodaji. Školovala se u Hrvatskoj, Sloveniji i Velikoj Britaniji, magistrica je znanosti s dva MBA-a te trenutno pohađa doktorski studij.

TEMA: IZAZOVNO DOBA: Fizičke trgovine – prošlost ili budućnost?

U online doba koje nudi brzu i jednostavnu transakciju kakva je budućnost fizičkih trgovina? Hoće li fizičke trgovine koje poznajemo danas nestati u bližoj budućnosti?

Neke sigurno hoće, iako će kupci željeti doživljaj, interakciju, edukaciju i dodatnu vrijednost na prodajnom mjestu. Što možemo pružiti sada, a što će kupac tražiti u bližoj budućnosti? Kako fizičkim prostorom i ljudima koji tamo rade pružiti sveobuhvatni doživljaj, posebno iskustvo, povećati prodaju, dugoročno naviknuti kupca na dolazak i zašto je to važno?