Ivan Buljan i Luka Čiča

Ivan Buljan, Senior Sales Manager i Luka Čiča, Senior Sales Manager, INFOBIP

TRENDOVI: Kako povećati angažman kupaca Omni-channel pristupom 

Ivan Buljan u Infobipu radi na poziciji Senior Sales Managera gdje aktivno surađuje s tvrtkama u SEE regiji u svrhu poboljšanja njihove komunikacijske strategije s mobilnim rješenjima. S fokusom na OMNI način komunikacije, podupire tvrtke u povećanju vidljivosti njihovih brandova, korisničkog iskustva i lojalnosti kupaca. Webshop i online poslovanje su strast koju prati, a stečeno znanje i iskustvo uspješno povezuje s izazovima s kojima se tvrtke danas susreću. Radno iskustvo i znanje iz prodaje stekao je višegodišnjim radom u tom području, a uz stečenu MBA diplomu, kontinuirano se usavršava u području prodaje i marketinga kroz razne edukacije.

Luka Čiča devet godina aktivno radi u prodaji, od čega šest u IT globalnoj B2B prodaji CpaaS cloud rješenja i upravljanju ključnim kljentima. U Infobipu je na poziciji Senior Sales Managera u SEE regiji. Prije SEE regije pokrivao je WECA (West East Central Afrika regiju), gdje je pomogao s osnivanjem ureda u Nigeriji.  Fokusiran je na potrebe kupaca s ciljem prepoznavanja izazova te pronalaska idealnog rješenja u svrhu optimizacije B2C komunikacije. Naglasak mu je na Fintech, Banking te retail vertikalu. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

O temi:  Tema govori o komunikacijskim izazovima s kojima se tvrtke danas susreću i načinima kojima se omni-channel pristupom može istaknuti na tržištu. Bit će prikazano niz praktičnih savjeta i kanala komunikacije specifičnih za retail, a koji se jednostavno mogu koristiti kroz Infobip platformu. Predavanje će objediniti trenutno stanje I trendove na tržištu uz napredno i kreativno kreiranje kampanja koristeći više kanala komunikacije…