Ivana Validžić

Head of strategy and business development, BRIGADA 

DOŽIVLJAJ KUPOVINE: Kupujemo li novčanikom ili emocijama?

Ivana Validžić voditeljica je strategije i razvoja poslovanja u agenciji Brigada već više od 6 godina. Do današnje pozicije stratega s dokazanom sposobnošću razvoja i implementacije učinkovite strategije za poticanje stalnog rasta različitih brendova dovelo ju je marketinško usmjerenje i magisterij koji su bili orijentirani prema ponašanju potrošača i neuromarketingu. Dokaz uspješnosti Ivane i Brigade najbolje potvrđuju brojne svjetski priznate nagrade koje je ovaj tim osvojio kao priznanje za svoj rad.

Brigada je agencija specijalizirana za transformaciju prostora u jedinstveni doživljaj kroz kreiranje cjelovitog prostornog iskustva koje utječe na korisnike kroz sva osjetila. Osnovna zadaća prostora je komunikacija, za koju je zaslužan tim stručnjaka iz područja marketinga, psihologije, arhitekture i dizajna, a čija interakcija Brigadin dizajn čini jedinstvenim.

O temi: Potrošači kupuju doživljaj i žele se u trgovinama osjećati ugodno i dobrodošlo, stoga se  danas više nego ikada posvećuje pažnja elementima osjetilnog marketinga – vidu, sluhu, okusu, mirisu i dodiru. Kupovina ne predstavlja odgovor na racionalne potrebe, već je odgovor na trenutno raspoloženje, dok se na raspoloženje vrlo snažno može utjecati…